Bezichtigingsreizen

Hoe gaat één en ander in zijn werk?

Een (vakantie-)huis kopen in Spanje is een grote stap, maar met de juiste professionele begeleiding wordt het in één woord genieten!!

 

De medewerkers en vaste Spaanse partners van bezichtigingsreizen.nl ontzorgen u volledig, waardoor u zich geheel kunt concentreren op de bezichtiging van de huizen en de omgeving.

 

Net als in Nederland draait het ook in Spanje grotendeels om de locatie en de omgeving. Deze bepalen voor een groot deel de prijs en de gewildheid. Wij zorgen ervoor dat u vooraf meer dan voldoende informatie heeft over de omgeving, locatie en natuurlijk de woning zelf, zodat u ter plekke e.e.a. goed mee kan laten wegen in uw uiteindelijke beslissing. 

 

Wij zullen vooraf aan de bezichtigingsreis een intakegesprek arrangeren om uw wensen en budget door te nemen. Aan de hand van deze gegevens zullen wij in overleg met u verschillende woningen gaan bezichtigen. U wordt tijdens de bezichtiging compleet van a tot z begeleidt door bezichtigingsreizen.nl.

 

Wij zullen tijdens deze dagen niet alleen woningen bekijken maar u ook de belangrijkste bezienswaardigheden laten zien en de omgeving verkennen om een goed beeld te verschaffen van het gebied, waar u mogelijk een woning gaat kopen.

 

De bezichtigingsreis start met een vriendelijke ontvangst op de luchthaven, waarna de planning onder het genot van een hapje en drankje wordt doorgesproken.

 

Tijdens de bezichtigingsreis verblijft u in een mooi hotel of appartement, afhankelijk van u wensen

 

Kosten bezichtigingsreis

Nou vraagt u zich natuurlijk terecht af welke kosten zijn er allemaal verbonden aan een bezichtigingsreis, die door bezichtigingsreizen.nl wordt verzorgt. Dit valt namelijk allemaal heel erg mee, aangezien dit beperkt blijft tot uw vliegtickets, verblijf in een hotel of één van onze eigen appartementen (zie www.5star-rentals.com) tegen een zeer speciale prijs.

 

Verder doen wij zelf gratis een standaard check op het papierwerk, maar adviseren een uitgebreider onderzoek te laten doen. Dit kan uiteraard via ons geregeld worden tegen een sterk gereduceerd tarief. Daarnaast is het goed om te weten voor het mogelijke vervolgtraject, dat de verkopende partij altijd de makelaarskosten dient te betalen.